rólunk

Kedves Látogató,

szeretnénk bemutatni családi vállalkozásunkat, amit 2019-ben, azzal a céllal hoztunk létre, hogy valami régiből újat alkossunk, becsempésszük a mai rohanó világba az eredetiséget, egyediséget. A megrendelő- és a mi lelkünkből egy darabkát, amivel számukra kedves tárgyuk még egyedibb és szerethetőbb lesz új formájában.
Maga az alkotás mindig is része volt az életemnek, gyerekkoromban többféle művészeti ágban is kipróbálhattam magam. A krétafestékkel pár évvel ezelőtt találkoztam és azonnal megszerettem. Szinte bármilyen anyagon fel lehet használni, ezért is választottam ezt a fajta festéket munkáimhoz. Egy workshop látogatás után az Annie Sloan márkára tettem le voksom, ezáltal prémium minőségű anyagokkal és eszközökkel dolgozom. A festés mellett 3D mintákat is használok, ezzel is különlegessé varázsolhatjuk a bútorokat vagy egyéb használati eszközöket. Így teljesen egyedi tárgyad lesz, amit biztosan nem találsz meg máshol.

Nagyon szeretek hobbi szinten fotózni. Imádom a természetet, szeretem felfedezni a települések kis zugait és keresni a különlegességeket, amik nem tartoznak a turistalátványosságok közé.

kérdésed van?

Küldd el nekünk, hogy miben vagy bizonytalan, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot.